Masser af tilbud på reservedele til bådtrailer

Bådtrailer

Masser af tilbud på reservedele til bådtrailer

Bådtrailer tilbehør til lav pris

Med 80.000 emner i sortimentet er AnyParts Europas største forhandler af reservedele og tilbehør til motorer, både, bådtrailer – ja, kort sagt alt, hvad der kan køre.

Derfor gik vi også ind på AnyParts side for at finde tilbehør til vores bådtrailer, der skulle fixes lidt op.

Vi fik en godt overblik over de forskellige muligheder for tilbehør og reservedele til de rigtige priser. Vi tjekkede efter på nettet, men vi vidste det egentligt godt, at vi allerede havde fundet de bedste tilbud.

Bådfolk spørger os til råd

Blandt andre bådfolk på havnen har vi efterhånden fået et ry som nogle, man kan spørge til råds. Vi har indenfor det seneste halvandet år købt en brugt båd, en brugt bådtrailer og en masse udstyr til livet til søs. Når man tager ud på havet, skal man nemlig være godt forberedt også i forhold til sikkerheden.

Vi finder langt det meste hos AnyParts, eksempelvis har vi købt manuelt trailerspil, trailerlås, stropper og stik, gummistropper, spændegjord og markeringer til nummerplade. Herudover har vi købt billige reservedele til YAMAHA bådmotor, så jo, vi er vel en slags eksperter på området for billige reservedele. Vi er også en lille nybegynderfamilie, så vi vil ikke give en krone mere end højst nødvendigt.

Bådtrailer En bådtrailer skal vedligeholdes

På havnen slår vi også gerne et slag for vedligeholdelse af båd og bådtrailer. Det er faktisk rystende, hvor mange der køber dyrt grej, båd og trailer, men ikke magter at vedligeholde det. Resultatet er, at deres investering hurtigt taber i værdi, og flere gange har vi set, at man så bare køber nyt.

Det er os helt ubegribeligt, for det er slet ikke uoverkommeligt at puste nyt liv i en ældre og dårligt vedligeholdt bådtrailer. Man kan spare tusindvis af kroner ved selv at fikse tingene op.

Bådtrailerens dele

Hvad er det så for dele i bådtraileren, vi går op i at holde vedlige?

Jeg havde nær ikke turdet sige det, men en kollega på havnen vasker aldrig – som i NEVER – sin bådtrailer. Resultatet er, at den er godt rustet. Jeg vil mene, at vask altså grundig vask af bådtrailer er elementært. På den måde bliver man mange rustpletter kvit – inden de sætter sig dybere.

Så er der naturligvis også hele det elektriske system, der jo i bund og grund handler om sikkerhed på vejene. Tjek både stik og kabler, for det er så vigtigt, at alt fungerer, som det skal. Er uheldet først sket, så er det for sent.

Faglig tjek af bådtrailer

Vi kan gøre rigtig meget selv, da min mand Christian har fingrene rigtig godt skruet på. Jeg er nu heller ikke selv tabt bag en bådtrailer, når det gælder en stjerneskruetrækker, men med jævne mellemrum lader vi alligevel en fagmand tjekke sikkerhedstilstanden og bådtrailerens tilstand generelt.

Det er især bremser og lejer, han kigger grundigt efter i sømmene, for det giver en ro i sindet at køre med en ordentlig serviceret og vedligeholdt bådtrailer. Hvis man ikke har råd til at vedligeholde sin trailer, bør man spørge sig selv, om man ikke helt skulle undlade at tage til søs. God fornøjelse på havet.