Bedste hundefoder med kød og fisk

Hundefoder med fisk og kød

Bedste hundefoder med kød og fisk

Vi har et problem i familien. Søren han æder og æder! Ja gid Søren bare var et barn, men han er en fuldvoksen køter – en Grand Danois.

Indtil nu har vi simpelthen ryddet hylderne i den lokale Plantorama, men vi begynder at få ondt i ryggen af at slæbe så meget.

Han elsker hundefoder med kød og fisk, men indtil nu har det ikke været til at finde andre steder end i Plantorama.

Nu har vi så endelig fundet stedet. En ny webshop der hedder gastrofoder, som kan levere vores hundefoder med kød og fisk til vores hoveddør.

 

Hundefoder med fisk og kødEn masse energi i hundefoder med kød og fisk

 

Det nye hundefoder med kød er bare lige Søren. Han overspiser faktisk, men i det mindste betyder det at han holder sig fra vores Marabou. Han ved slet ikke, at han faktisk ikke kan tåle chokolade, så det resulterer i at han får en værre diarré hver gang.

Den anden hundefoder med fisk kan han også godt lide, men det er mere med måde.

Her går det ikke så vildt for sig. Hans hundefoder med kød giver ham simpelthen det vildeste energiboost.

 

Hundefoder med fisk skaber boldspillere

 

Efter Søren har fået hundefoder med kød spurter han gerne ud til fodbolden. Den fodbold vi har købt ham for længe siden, og som faktisk er hans bedste ven. Nogle gange tager vi den fra ham, og så skal jeg ellers love for at vi får ballade.

Han gør og gør så naboerne klager, og når det er helt grelt, så går han efter vores knæhaser. Det gør altså nas, når sådan en ordentlig tank kommer flyvende gennem luften.

 

Kontakt gastrofoder for hundefoder med fisk og kød

 

Gastrofoder hedder vores nye leverandør. Jeg må bare sige at kvaliteten af deres hundefoder er helt i top, og servicen er fuldstændig upåklagelig. Derfor kan jeg med ro i hjertet anbefale gastrofoder, når du skal købe hundefoder med fisk og kød.