Besøg smukke Rømø

Besøg smukke Rømø

Danmark gemmer på mange små næsten uberørte små oaser. Her er Rømø en af dem. Med sin beliggenhed 10 km ude i Østersøen er den tilpas isoleret til at man kan finde sig selv og med sine små 650 indbyggere er det meget lokalt og hyggeligt. Færgen sikrer adgang til øen så man er ikke fuldkommen isoleret men afstanden til fastlandet og den hyggelige atmosfære gør at en ferie på Rømø er ren afslapning og idyl uanset om man besøger øen for dens storslåede natur, for golf eller for at opleve den unikke atmosfære.

Tag familien med til et luksus sommerhus

Der er mange ting, som gør at Rømø er tiltagende, og netop det er medvirkende til at det er en genial destination for hele familien og alle generationer. Rømø lægger op til man lejer et poolhus og samledes som familie og får det bedste ud af hinanden. For øen kan tilbyde noget til alle, som gør at feriedagene kan gå med at opleve hver for sig , eller i grupper og aftenerne kan så bruges på at dele oplevelserne. Så kan far spille golf, mor kan nyde naturen og kulturen imens bedsteforældrene kan nyde samværet med børnene. Mulighederne er uanede.

Det er ikke dyrt at leje sommerhus på Rømø

Når du skal holde udgiften til at leje et poolhus på Rømø skal du holde det op imod totalomkostningerne ved at tage på en lignende ferie i udladet. Får når du vælger at blive i Danmark har du en del fordele, både økonomiske og praktiske. Den store økonomiske besparelse ligger i at du ikke skal bruge penge på at flyve, du kan nøjedes med en færgebillet. Du skal ikke betale i dyre domme for at parkere i lufthavnen. Ydermere har du bilen med så du kan nemt komme omkring og se og føle hvad øen har at opleve.

Du kan også glemme familien og samledes med gutterne

Det behøver dog ikke kun at være familien du samledes med på Rømø, et poolhus på Rømø kan også danne rammen om en hyggelig long overdue drengetur, eller tøsetur. Langt fra hverdagens trivialitet kan man nyde hinandens selskab og indhente det forsømte som man ikke når i løbet af alles travle hverdag. Så er Rømø et oplagt valg når man i fællesskab vil trække stikket og nyde sommeren indenfor landets grænser, men samtidig gerne vil lidt væk fra det hele. Her er Rømø med sin geografiske placering et oplagt valg. 10 kilometer i Østersøen gør at man ikke bare lige kan køre hjem når man først lyst og at man er tvunget til at koble af nyde selskabet og omgivelserne.

Så uanset om du skal på familietur, drengetur eller tøsetur så overvej om et poolhus på Rømø ikke kan danne rammen om en god hyggelig ferie. For på Rømø findes der noget der kan gøre alle glade og tilfredse, det eneste Rømø ikke har indflydelse på det er vejret, men med en pool indendørs er der også noget at lave på de få grå dage, som måske kommer.