Bestil en frugtkurv og gør dine medarbejdere glade

Bestil en frugtkurv og gør dine medarbejdere glade

Det er meget normalt, at man på diverse arbejdspladser sørger for, at der er lidt lækkert til personalet, som de kan nyde godt af på de lange arbejdsdage. Man kan for eksempel sørge for at bestille en frugtkurv, så ens medarbejdere kan få et lækkert stykke frugt i løbet af dagen, som enten kan stille den lille sult eller give dem mod på resten af dagen. Det er virkelig lækkert at få et stykke frugt og man kan få lidt mere energi, fordi man får mad i maven, som på samme tid smager rigtig godt. Man kan lave en ordning, så der kommer en frugtkurv hver uge, som medarbejderne kan nyde godt af, imens de knokler.

Man kan få mange forskellige slags frugtkurve og det er faktisk op til én selv hvilke frugter, der skal være i den. Dette kan du kigge på sammen med dine medarbejdere eller du kan tage valget selv og overraske dem alle sammen. Man kan selv få lov til at blande sin frugtkurv, så man få lige præcis de frugter, som man er helt vild med eller som de andre er vilde med. Det er nemt og alle kommer til at elske det.

Bland din egen frugtkurv

Man kan vælge imellem mange forskellige slags frugter til sin frugtkurv. Der er bananer, blommer, æbler, appelsiner og mange flere. Der er mange forskellige kurve fyldt med frugter og man kan vælge nogle, der er blandet eller man kan blande sin egen. Man kan se alle de forskellige kurve, så man hele tiden er sikker på, at man får nogle frugter, som man godt kan lide og rigtig gerne vil have. Hvis du gerne vil nøjes med en bestemt slags frugt i din frugtkurv, så er dette også en mulighed. Så hvis du og dine medarbejdere er helt vilde med appelsiner, kan du bestille en kurv kun med appelsiner og gøre dig selv og alle de andre glade.

Det er meget populært at bestille en frugtkurv til kontoret og det er helt sikkert noget, der vil gøre alle på arbejdspladsen meget glade. Det er en fantastisk følelse at kunne gå ud i kantinen og tage et lækkert stykke frugt og derefter vende tilbage til arbejdet med ny energi efter et friskt stykke frugt, som du har valgt til dem.

Find ud af hvad dine medarbejdere kan lide

Du behøver ikke starte med at bestille en frugtkurv til hver uge. I kan få en prøveperiode, så du kan se om dine medarbejdere bliver vilde med det. Det er en skam at bestille det, hvis folk ikke rigtigt spiser det. På denne måde kan du også se hvad folk gerne vil have og få en fornemmelse af, hvad der skal bestilles i den næste frugtkurv. Hvis du gerne vil bestille en frugtkurv til dit arbejde, så se nærmere her. Kilde: http://www.frugt.dk/shop/5-frugtkurve-basis/