En bjergferie er en aktiv ferie

En bjergferie er en aktiv ferie

Skal du på ferie her til sommer eller vinter? Så er det en god idé at komme igang med at planlægge den allerede nu. Der er som regel en masse penge at spare ved at være hurtigt ude, når det kommer til rejser og ferier. Hvis du kun har planlagt, at du skal ud og rejse, men stadigvæk ikke er helt sikker på, hvor du skal hen, så kan du her få et par idéer til, hvor din næste ferie kunne gå hen.

Flere og flere familier er gået hen til de mere aktive ferier, og vil gerne give dem selv og deres børn en oplevelse for livet. Grunden til at der er flere og flere, som vælger en aktiv ferie, er at danskerne simpelthen er blevet trætte af den samme slags charterferie, til sol og sommer, hvor det meste af tiden bliver brugt ved hotellets pool.

Hvis man har været afsted på denne slags ferier et par gange allerede, så er der ikke meget nyt i det længere. Derfor er der flere som gerne vil ud og danne nogle nye indtryk, minder og oplevelser. Det kan blandt andet være med en aktiv bjergferie, hvor du for eksempel kan tage ud og trekke, stå på ski eller blot opleve de smukke omgivelser.

Du kan også kombinere en smuk bjergferie, med en togferie, så I rigtig kommer ud og oplever en hel masse natur. De fleste af disse toge er så smart indrettet med private rum, store vinduer osv, at det er en helt fantastisk oplevelse. Det er ikke en togtur, som du kender herhjemme fra, men derimod meget mere luksuriøst.

En anden idé til en aktiv ferie er skiferien. Den kender de fleste danskere til, og hvis man har prøvet det bare én gang, så er det højst sandsynligt ikke sidste gang, at man har lyst til at prøve det af. Hvis man ikke er så meget til at stå på ski, så er der stadig den uimodståelige hygge, som du kan få ved at booke en lille hytte i bjergene, og så ellers bare hygge igennem med familien.

Hvis du i stedet for gerne vil et sted hen, hvor der er sol og sommer, så kunne du planlægge en tur til fx Sydøst Asien, hvor der er et hav af muligheder. Book fx en kajak- eller kanotur med familien, og sejl ud og oplev de smukkeste strande, klipper og vand. Der er masser af billige muligheder, når det kommer til hoteller, mad og fornøjelse, hvilket kan gøre op for de lidt dyrere billetter.

Hvis du gerne vil have mere information omkring aktive ferier, så kan vi anbefale at tage et kig ind på jeresferie.dk, hvor de har samlet en hel masse gode muligheder. Der er også megen hjælp at hente i deres live-chat, hvor du hurtigt og nemt kan få svar på dine spørgsmål.