Camping er en oplagt måde at holde ferie for børnefamilier

Camping er en oplagt måde at holde ferie for børnefamilier

Mange mennesker er glade for at tage på charterferier i det store farlige udland. Det er heller ikke nogen hemmelighed, at det ofte er de dyre charterferier, vi blærer os med til kollegerne og vennerne. Men det er nu ikke kun ved charterferier, at man kan få fede oplevelser, alene eller med familien, og en fuldstændig uforglemmelig ferie. En anden mulighed er at tage på camping. Camping er en mulighed for at være i naturlige, rolige omgivelser, nyde alt det grønne og blive mindet om, hvor smukt der er herhjemme i lille Danmark.

De flotteste campingpladser er nemlig at finde herhjemme. Særligt i nærheden af Ribe, Esbjerg og nær Bramming er der smuk natur, du kan nyde i en behagelig liggestol med en kop iskaffe i hånden og en spændende bog i skødet. Er du interesseret i de lækre campingmuligheder i dette område? Så klik her og læse mere om mulighederne og se de smukke billeder fra egnen. Naturcamping er hyggeligt og afslappende. Når man befinder sig blandt naturen med dens rolige lyde og langsomme tempo, hvordan kan man så andet end at spænde af og slappe af?

Bo i hytter, telt eller campingvogn og nyd naturen

Camping er en primitiv ferie, og det er netop det, der gør det så fantastisk. Uanset om du bor i en campingvogn, i et telt eller en hyggelig hytte er det begrænset, hvor meget hjemmefra man kan bringe med. Dermed er det også begrænset, hvor meget af hverdagens stress, der er plads til. Du kan lade computeren med de ubesvarede mails og alle arbejdspapirerne ligge derhjemme og hygge sig, imens du selv og familien hygger jer i solens stråler på en smuk campingplads. Når det endelig er ferie, er det vigtigt, at man slapper af. Camping er den mest afslappende form for ferie.

Hvis du og familien har besluttet jer for at tage på campingferie, er der flere forskellige muligheder. I kan enten vælge at bestille en campingvogn og bo på en af de flotte campingpladser nær Esbjerg, Ribe og Bramming, I kan vælge den reneste naturcamping og slå et stort telt op i græsset, eller I kan leje en hytte at bo i. Ligeledes er der både mulighed for at bo i skovområde med tæt bevoksning, men også på et mere åbent græsareal. Uanset hvad er det en af de hyggeligste ferier, I kan tage på, særligt imens børnene er små.

Tænk på børnene og giv dem deres livs bedste campingferie

Camping er en af de mest velegnede måder at holde ferie på for børnefamilier. Charterferierne er ofte alt for stressede, og det er sjældent, at den slags ferier er til børnenes fordel. Selvom det er smukt at være i Rom, og der er masser af spændende steder i Frankrig, så er det sjældent turistattraktioner, der betyder noget for børnene. Børn ønsker sig mest af alt en masse hygge, afslapning og samvær med de voksne. Og mon ikke der er mere samvær i at gå lange ture i skoven, sidde på græsset og læse og lege end at rende rundt i Frankrig og lede efter Eiffeltårnet?

 

At slå et telt op på en hyggelig campingplads i bedste naturcamping-stil og bo omgivet af andre børnefamilier, er en ferie i børnenes tag. Pak det nødvendigste, husk spil og grej til sjov og leg, bestil en hyggelig hytte eller en campingplads og en campingvogn og tag af sted. Med så meget natur, blå himmel, sol og hyggeligt samvær med hele familien kan det ikke andet end at blive en vellykket ferie. En af den slags ferier, som både forældre og børn vil huske tilbage på med en masse glade minder.