Derfor bør du sikre dig korrekt brandventilation

Derfor bør du sikre dig korrekt brandventilation

Brandventilation er en vigtigt del i arbejdssikkerheden, især når kommer til at lede varme luft og røg væk fra arbejdere. Brandventilation er en af de mest effektive måder at brandsikre byggerier eller andre former for bygnings-erhverv. At sikre sig optimal brandventilation er yderst vigtigt, når det kommer til at forebygge brand og andre livstruende situationer, som kan forekomme på et værft eller bygnings-erhverv.

Sikkerhed er alt på byggepladser

Sikkerhed er alfa omega på byggepladser, uanset hvilken størrelse firmaet har, eller hvor mange ansatte der er i firmaet. Kommer man som vikar eller nyuddannet ud på en arbejdsplads, uden ordentlige sikkerhedsforanstaltninger, kan det give et negativt indtryk af virksomheden, og en potentiel opsigelse, hurtigere end forventet. At have sikkerheden i orden, er et selvfølge, både for de arbejdendes skyld, men også for mester og de arbejdsgivende. Har man tyve arbejdere til at gå rundt en hel dag, i et faldefærdigt hus, uden nogen form for beskyttelse, er man ikke egnet til sit erhverv, som chef.

Det kan betale sig at skabe god arbejdsglæde

At sikre sig en effektiv brandventilation og generel god sikkerheds på arbejdspladser, er vigtigt også når det kommer til arbejdsglæde. Arbejdsglæde er den følelse man får, når man står op om morgenen og skal på arbejde. Er det en ubehagelig følelse, som ikke er til at undertrykke, er det ikke en positiv arbejdsglæde. Arbejdsglæden skal være i top. Det skal være rart at gå på arbejde, det skaber gladere ansatte, og også bedre resultater.

Arbejdsglæden giver gode resultater

Er man på en arbejdsplads med generel positiv arbejdsglæde, får man samtidig mere lyst til at bidrage konstruktivt til firmaets progressive udvikling. Er man på en arbejdsplads, hvor man føler sig tryg og i godt selskab, er man samtidig mere tilbøjelig til en hurtig samtale ved kaffeautomaten, og evt. give nogle råd videre, eller modtage nogle. Flere forskningsprojekter har undersøgt arbejdsglæde, og det viser sig at i firmaer med højere arbejdsglæde, har de ansatte også tendens til at arbejde mere effektivt. Arbejdsglæde betaler sig.

Hvilken brandventilation er optimal for dig og din virksomhed?

Når det kommer til brandventilation, er der mange muligheder for at sikre firmaet mod brand. Der findes en bred vifte af motorer, som giver dig mulighed for at sikre dine ansattes arbejdsvilkår. Overvej blandt andet om brandventilationen skal sikres via spindelmotorer eller kædemotorer, skal der sættes fokus på centralerne, eller kører det hele som det skal? Mange firmaer tilbyder rådgivning af dette, og hjælper dig til den bedst mulige løsning.

Når tampen brænder skal der være styr på sikkerheden

Hvis det forfærdelige skulle ske, og der virkelig opstår brand eller anden form sikkerhedssvigt, er det vigtigt at fuldstændig tjek på alle nødforanstaltninger, man kan komme i tanke om. At brandventilationen fungere, og er opdateret optimalt er yderst vigtigt, og kan i værste fald, være skyld i dødsfald.