Få fliserne til at fremstå som nye med en gang fliserens

Få fliserne til at fremstå som nye med en gang fliserens

Hvis du går og overvejer at skifte alle fliserne ud, alene fordi de ser gamle og grimme ud, så bør du måske lige stoppe op og overveje dine øvrige muligheder. Ofte er det nemlig ikke selve fliserne, man er trætte af. Er det det, der er problemet, altså selve designet af fliserne, så er der selvfølgelig ikke andre udveje end at skifte fliserne ud. At skifte fliser ud er dog ikke i den billige ende af ting, som man kan gøre ved boligen. Samtidig, så vil en udskiftning af fliser ikke rigtig have en indflydelse på boligens værdi.

Frisk terrassen eller indkørslen op med fliserens

Det er dog ikke særlig indbydende at gå ud på en terrasse eller komme hjem til en carport, hvor fliserne er helt grønne og brune af grimme belægninger. Disse belægninger kan dog nemt og hurtigt fjernes med en omgang fliserens. Det lyder måske nærmest helt utroligt, men fliserne kan faktisk få deres originale farve tilbage, så de ser ud som helt nye fliser.

Fliserens kan naturligvis ikke ændre på, hvis nogle af stenene har fysiske skader såsom revner eller stykker, der er knække af. Er der sådan nogle sten imellem, så er eneste mulighed for at disse bliver pæne som nye, at man simpelthen udskifter dem til nogle nye. I og med at behandlingen med fliserens får flisernes originale farve frem, så vil man ikke kunne se en farveforskel på de gamle, afrensede fliser og eventuelt nye fliser, der har erstattet ødelagt fliser.

Få imprægneret fliserne, så resultatet holder i længere tid

Ikke nok med, at behandlingen får fliserne til at se nye ud, så er det også sundt for dem at få fjernet alger, skidt og flisepest. For at opnå et længerevarende resultat, så kan man vælge at få fliserne imprægneret, når de er blevet rengjort.

Imprægneringen består af en hinde, som bliver lagt hen over fliserne. Denne hinde beskytter mod alger og andet skidt, og så forhindrer den vand i at trænge ind i flisen. Fliser kan nemlig godt suge vand, og når de gør det, så kan man risikere skader i stenen. Suger den vad lige op til frosten, så kan den nemlig frostspringes, grundet vandet inde i flisen udvider sig, når det fryser og simpelthen får flisen til at flække.

Imprægneringen består af en gennemsigtig hinde, så man kan altså ikke se den med det blotte øje. Den har derfor heller ingen indflydelse på stenenes farve bagefter. Vælger man imprægnering som efterbehandling, så kan man nogen steder få op til 15 års garanti på fliserne – såfremt de bliver behandlet en gang om året.

Fliserens er en miljøvenlig behandling af fliserne

Man kunne godt fristes til at tro, at fliserens er nogle kras sager, som er fyldt med hård og skadelig kemi. Dette er dog langt fra tilfældet. De behandlinger, som de professionelle anvender i Danmark, er meget miljøvenlige. Man behøver derfor ikke at være bekymret for, om der ryger skadelige stoffer med i jorden. Det samme gælder for imprægneringen, som også er miljøvenlig.

Vælger man at få renset fliserne frem for at udskifte dem, så er der altså mange fordele i sigte:

  • Man sparer en masse penge.
  • Ved imprægnering forlænger man det pæne resultat og flisernes levetid
  • Man kan få garanti på behandlingen
  • Hurtigt og effektivt resultat, som var stenene nye

Er du blevet mere nysgerrig på fliserens, så kan du smutte ind på https://danskfliserens.dk/ og læse mere om de gode muligheder. Her kan du også kontakte firmaet og få et uforpligtende tilbud på netop din opgave.