Flere og flere vælger overnatning hos Bed & Breakfast

Flere og flere vælger overnatning hos Bed & Breakfast

Et stort antal danskere styrer i dag helt uden om klassiske kroer, vandrehjem og hoteller, når de skal finde overnatning i ferier og weekender. Bed & Breakfast er blevet et kæmpe hit og der findes efterhånden et stor antal spredt ud over hele landet hvor du kan få en romantisk og hyggelig overnatning i Kolding og Bjert.
Breakfast in Bed at Idwala 2

Denne anderledes og meget økonomiske form for overnatningsmulighed kan da også kun varmt anbefales. For dem, der ikke har afprøvet denne mulighed endnu, er der rigtig mange gode oplevelser i vente. Her kommer en lille guide, der kan medvirke til at gøre oplevelsen helt perfekt og forhåbentlig til at styre udenom de værste faldgruber på et voksende marked med stor konkurrence.

Find den perfekte overnatning på Bed & Breakfast

  • Bed & Breakfasts drives typisk af privat personer, men forlang alligevel en professionel håndtering omkring opholdet fra start til slut.
  • Søg et Bed & Breakfast med en passende beliggenhed og en fair pris på nettet, men vær kritisk omkring stedets hjemmesidens informationsniveau og udtryk. Mange billeder og en tydelig profil for stedet, er altid at foretrække.
  • Besøg kun steder, hvor der forinden har været en god kommunikation og hvor en bekræftelse af bookingen foreligger pr. mail eller sms.
  • Læs grundigt omkring stedets regler og faciliteter inden booking, det kan spare for mange skuffelser. Der findes ikke en fast standard og derfor er det bedst at være helt bevidst om, hvad man kan forvente, – også omkring en eventuel afbestilling, hvis det bliver aktuelt.

 

Del dine erfaringer omkring billig overnatning og Bed & Breakfast

Feedback fra kunder og gæster er den eneste måde at gøre forretningsdrivende og udlejere opmærksomme på, at de levere en god vare eller få dem til at stramme op og blive bedre. Husk, at rose når det er fortjent og tøv heller ikke med at komme med velbegrundet og saglig kritik, når det er nødvendigt.

Ved at dele personlige erfaringer online hjælper man i høj grad med til at skabe både positiv og negativ opmærksomhed omkring et Bed & Breakfast, som man har overnattet på og det er af vital betydning for stedets fremtidige drift.