Gaveideer til manden, der har alt

Gaveideer til manden, der har alt

Sammensunken holdning for din mave til at stikke frem og virke større end den er. Samtidig gør det ,at kroppen udstråler manglende overskud, dovenskab og sløsethed. Det er naturligvis ikke sådan det hænger sammen, men det er ofte sådan det bliver opfattet og derfor er en rank holdning ikke alene sundere for kroppen, det kommer også til at gøre en stor forskel på det kroppen udstråler.

En rank krop udståler kraft, overskud og selvtillid. Den måde vi lever på i dag med stilsiddende arbejde, mange timer foran skærmen og indendørs gør, at kroppen ikke længere forbliver naturligt rank, men i stedet flader sammen og bliver mere rundet i både ryggen og omkring maven. Derfor er holdningskorrigerende midler også optimale gaveideer til manden, der har alt.

Ret dig op, mand

Der findes rigtig mange forskellige måder at få en mere rank kropsholdning på. Den mest simple er, at udskift skrivebordet med en version, der kan hæves og sænkes. På den måde kan du indstille bordet, så det passer perfekt til  din højde og foretrukne arbejdsstilling, men også sørge for at bruge en del af din dag stående foran computeren eller papirerne.

Det er en lille, men meget effektiv ændring, der kan komme til at have stor indflydelse på både din holdning, men også din overordnede kropssundhed. Er et skrivebord ikke det du forbinder med en god gave, så findes der også andre alternativer.

For eksempel er holdningskorrigerende tøj fra MyPosture et rigtig godt bud på effektivt og komfortabelt tøj, der hjælper kroppen med at finde tilbage til en sundere og mere rank holdning. Det bruges i en periode, hvor kroppen vænnes til en ny holdning og sørger for at der er støtte der, hvor der er brug for det. Når perioden er overstået og tøjet ikke bruges hver dag længere skal holdningen vedligeholdes gennem ændrede vaner.

Skru op for krydderierne, mand

Er du slet ikke til de praktiske gaver, der bruges i hverdagen, så findes der heldigvis også andre alternativer, når det kommer til manden, der har alt og er du heldig nok til at være i forhold med ham, så giver det en række sjove og lidt frække muligheder for at give ham en gave eller en oplevelse han vil huske.

Heldigvis er vi i dag ikke så generte, når det kommer til vores private liv i soveværelset og det betyder også, at der er et stort udvalg af sexlegetøj derude, som henvender sig til nybegyndere og mere erfarne brugere.

Mærker som for eksempel Fun Factory som kan fås fra sexshop.dk og mange andre fremstiller alt, hvad du kan forestille dig, når det kommer til at sætte lidt ekstra krydderi på lagengynmastikken.

Det behøver ikke at være hverken avanceret eller grænseoverskidende, for mange mænd har en livlig fantasi, der blot skal pirres lidt for selv at kunne drage slutninger. Et sæt frækt undertøj eller en lille vibrator kan altså være nok til at give mange gode timer i sengen – eller hvor i foretrækker at være intime sammen.