Gør hjemmet unikt med vandbaseret tavlemaling

Gør hjemmet unikt med vandbaseret tavlemaling

Er man fra en lidt ældre generation kan man uden tvivl huske de mange tavler, som man har kigget op på i forbindelse med at gå i skole. Man kan formentligt forestille sig præcis hvordan læreren har stået og skrevet på tavlen og efterfølgende visket det ud igen. Hvor man tidligere skulle have en hel tavle for at få denne effekt, så er tiderne anderledes i dag. For nu er det tilstrækkeligt med noget vandbaseret tavlemaling. Med denne type af maling kan du lave din helt egen tavle og helt selv bestemme hvilken farve, form og type du ønsker. Det gør, at det bliver langt sjovere og nemmere at skrive små beskeder og hilsner til resten af medlemmerne i familien eller gode venner man bor sammen med.

Brug vandbaseret tavlemaling til små beskeder

At vågne op om morgenen og gå ned i køkkenet kan være en kedelig affære hvis resten af familien allerede er gået. Så skal man lave morgenmaden selv og man har ikke nogen at snakke med. I sådan et tilfælde er det den bedste følelse at få en lille hilsen fra nogen, der holder af en. Det kan være i form af en lille seddel på bordet eller en seddel klistret op på køleskabet med magnet. Man kan også gøre noget helt nyt og skrive det på sin egen tavle. Det er blevet muligt med vandbaseret tavlemaling, som er meget nemt at få fingrene i. Med denne type af maling kan man nemlig skabe sin helt egen tavle, som man kan bruge lige til det man har lyst.

 

Og det er en dejlig tradition at starte. For man ved, at er der først én i familien, som har brugt tavlen med vandbaseret tavlemaling til hilsner, så bliver det gjort igen. For glæden ved at modtage sådan en sød besked er helt sikkert noget, som man vil give videre til dem man holder af. Derfor kan man lige så godt prøve om ikke det er noget, som kan fungere for ens familie. Man behøver ikke at købe meget vandbaseret tavlemaling da det sjældent er så meget man har brug for. Normalt er det blot en kvadratmeter man har brug for og der er langt mere end det i en malerspand, så det er intet problem. Det er en god ide at vurdere på forhånd hvad du skal male. For på den måde kan du være sikker på, at du rent faktisk har nok vandbaseret tavlemaling til når du skal i gang med at male.

Du vælger selv farve på vandbaseret tavlemaling

Mange har den forkerte forestilling om, at skal man bruge vandbaseret tavlemaling så kan man kun få det i én farve. Mange går ud fra, at det altid er den sorte farve man kan vælge. Det skyldes, at det var den første farve, som kom ud og netop derfor er det den mest udbredte. Det er med til at gøre, at så mange har den og derfor er der nogle, som tror, at det er den eneste, som rent faktisk eksisterer. Det er dog ikke rigtigt da der findes mange andre farver.

 

En anden meget populær farve er den grønne ‘old school’ maling. Den type vandbaseret tavlemaling har den samme grønne farve, som man kender fra de gamle tavler i folkeskolen. Der er mange, som føler meget nostalgi når de ser denne farve. Netop derfor er denne farve efterhånden blevet langt mere populær end den sorte var tidligere. Er man til fest og farver har man nok lyst til noget lidt mere festligt. Det kan man få med en frisk pink vandbaseret tavlemaling. Den er der pang i og den lægger man meget mærke til.

Farven på vandbaseret maling bør altid passe bedst muligt til dit hjem, kilde: https://www.maler-maling.dk/maling-indendoers/tavlemaling