Her er de klare fordele ved at vælge en brugt bil

Her er de klare fordele ved at vælge en brugt bil

Selvom der selvfølgelig er rigtig mange gode grunde til at vælge en spritny bil fremfor en brugt, så er brugte biler stadig rigtig populære blandt mange danskere; og det er der faktisk en hel del gode grunde til. Dette har mange forhandlere af nye og brugte biler såsom http://www.rafmotors.dk/biler/brugte/ for længst opdaget, idet der i disse år rapporteres rekordhøje salg af brugte biler. Læs videre her, og find ud af hvorfor brugte biler netop er så attraktive.

Du sparer penge

Ved at vælge en god brugt bil fra en god forhandler, så vil du som udgangspunkt spare en hel del penge. I gennemsnit vil de fleste mennesker skifte deres bil ud efter 6-7 år, hvilket gør det en hel del nemmere at finde brugte biler til en brøkdel af prosen. Faktisk kan du ofte finde en god brugt vogn til under halvdelen af køretøjets nypris.

Du kan spare penge ved selv at vælge ekstraudstyr

Når du køber en ny bil, så følger der ofte en masse mere eller mindre unødvendigt ekstraudstyr med i handlen – og dette er bestemt ikke gratis. Med brugte biler kan du slippe for denne udgift, og så i ro og mag tilføje ekstraudstyr efter eget behov .

Et grundigt efterset køretøj

Ved at vælge en god brugtvognsforhandler, så er du garanteret at deres brugte biler er blevet gennemset i alle kroge og afkroge. Du skal blot være opmærksom på at vælge en forhandler med et godt renommé.

Brugte biler kommer ofte med indbygget garanti

Hvis du vælger en god forhandler, så vil de ofte tilbyde deres brugte biler med en garanti, så du altid vil kunne reklamere, hvis der skulle opstå problemer. En typisk brugtvogns garanti vil typisk være på 12 måneder.

Brugte biler er ofte bedre for miljøet

Var du klar over, at en kæmpe del af det CO2 en bil producerer fra ny til skrottet faktisk sker når den bliver fremstillet. Ved at vælge en ny bil fremfor en ny, så vil du faktisk være med til at reducere udslippet af CO2, hvilket selvfølgelig kommer miljøet til gode. Selv hvis man skulle vælge en af de populære hybridmodeller, så vil en brugt bil ofte have et langt mindre udslip. Dette skyldes nemlig at hybridbiler har et litiumbatteri, der er langt hårdere ved miljøet når det skrottes. Et litiumbatteri er nemlig fyldt med en række giftige syrer, der  er skadeligt for især grundvandet.