Her fandt jeg den bedste Autoservice i København

Her fandt jeg den bedste Autoservice i København

Jeg er ejer af en Volvo, som er af en ældre model. Jeg ved ikke særligt meget om biler. Derfor har jeg været meget påpasselig med at gå til en mekaniker, fordi jeg ved at mekanikere hurtigt kan snyde en, hvis de kan mærke, at jeg ikke ved en brik om biler. Det er det samme med cykelhandlere. Sidste gang jeg var nede ved min lokale cykelforhandler for at få mit en ny slange på. Endte det med at jeg skulle have ny kæde og bremser og prisen blev det tredobbelte af hvad han sagde. Dette ville jeg naturligvis undgå med min bil.

 

På amager er der et hav af mekanikere

Jeg bor centralt på Amager lige ved Amagerbro og jeg søgte derfor efter en mekaniker tæt på mit hjem. Dette kan godt være en jungle at finde rundt i, fordi der på Amager nærmest ligger en mekaniker på hvert gadehjørne. Derfor forhørte jeg mig i min omgangskreds, for at høre om der var nogle der kunne give mig nogle anbefalinger.

 

Biløens Autoservice løste alle mine behov

Min gode ven Anders der også bor på Amager, foreslog mig en mekaniker der hedder Biløens Autoservice. Jeg kørte først derud på min cykel bare lige for at snakke med dem og høre hvilke services de tilbyder. Her mødte jeg et venligt hold af mekanikere, der var gode til at forklare mig hvilke services de tilbyder og hvordan de udfører Autoservice. Jeg besluttede for at gå med dem og få udført Autoservice hos Biløens Autoservice.

 

Autoservice til lavpris

Dagen efter kørte jeg derud og jeg kunne få min bil tilbage et par dage efter. Tilmed udførte de olieskift til lavpris. Derfor vil jeg klart anbefale at få udført Autoservice hos Biløens Autoservice. Min er nu i tiptop stand er det klart der jeg vil tage hen næste gang jeg skal have udført autoservice.