Her fandt jeg den perfekte slangeopruller til trykluft

Her fandt jeg den perfekte slangeopruller til trykluft

Jeg er ejer af en mindre virksomhed, som ligger placeret i Holstebro. Vi sælger tøj på nettet og det går strygende fremad. Derfor har vi netop udvidet vores lagerlokaler, hvilket betyder at vi har brug for en slangeopruller til vores kompressor. Vi benytter tit vores kompressor når vi skal støve pakker af, som vi har modtaget fra vores leverandør i Bangkok. Det har tit irriteret mig at vi ikke kan rulle vores slange ordentligt sammen. Den er altid knudret og indviklet og værst af alt træder man hele tiden på den når man kommer ind i lokalet.

 

Derfor besluttede jeg mig for at købe en slangeopruller til trykluft

Da vores slange i sidste uge gik i stykker, besluttede jeg mig for at det var på tide at købe en slangeopruller til trykluft. Vores slange var simpelthen gået i stykker, fordi den konstant er knudret og folk træder på den. Derfor gik jeg ind på nettet for at lede efter en slangeopruller. Her kom jeg ind på siden InudeClean.dk, som jeg har handlet hos før. Jeg manglede for et år siden en gulvvasker og derfor købte jeg en gulvvaskemaskine fra karcher. Jeg har været superglad for denne maskine og da jeg ved at Induclean Aps sælger alt i rengøringsmaskiner.

 

Min slangeopruller blev leveret to dage efter

Jeg fandt en slangeopruller til trykluft, som passede lige netop til vores kompressor slange. Den blev leveret 2 dage efter og jeg er superglad for resultatet. Lige nu ligger vores kompressor slange pænt rullet op og den er ikke i vejen. Dette er en god investering og jeg er sikker på at vores slange kommer til at holde længere, nu hvor vi har købt en slangeopruller med trykluft.

 

Jeg vil klart anbefale Induclean Aps

Derfor vil jeg klart anbefale Induclean Aps til andre, som mangler rengøringsmaskiner. Induclean Aps har alt i rengøringsmaskiner og de leverer en super service. Så hvis du mangler en slangeopruller til trykluft ved du lige hvor du skal lede.