Hvorfor betale for meget for en ferie?

Hvorfor betale for meget for en ferie?

Har du hørt om internettet? Det er det sted du skal hen og kigge lidt rundt hvis du gerne vil spare lidt penge på din næste rejse.

Du kan f.eks. Benytte dig af Trivago fly app’en, hvor du kan sammenligne her og nu de bedste priser på hoteller, se bedømmelser og meget andet. Jeg har prøvet det selv og hvis du kigger på andre søgemaskiner, så får du andre priser. Så min anbefaling er selvfølgelig altid at bruge minimum 3 forskellige søgemaskiner. Nogle prøver at skjule deres priser for konkurrenterne, f.eks. Har Hotels.com en “hemmelig pris” på hoteller, og det var faktisk sådan vi købte vores sidste rejse. Det kan godt være at de er overalt i medierne og sammenligner priser overalt hos Trivago fly og hotel, men det betyder ikke at du er sikret den billigste pris. Brug derfor flere forskellige udbydere, se om du kan finde rabatkoder eller hemmelige priser og husk at handle et sted hvor de har prisgaranti, så du kan reklamere hvis du finder dem billigere et andet sted.

Jeg har tidligere udnyttet prisgarantien, da et hotel jeg havde booket viste sig et par uger efter at være billigere end da jeg havde købt det.

Derfor hvis du vil have et godt råd, køb i så god tid som muligt og hold så øje med prisudviklingen, for de her app’s kan ikke fortælle dig hvad prisen har været og hvad den vil blive. De kan kun give dig den umiddelbart bedste pris her og nu. – Handler du ½ år før og holder øje med priserne, og har du handlet et sted hvor du måske har prisgaranti, eller måske oven i købet har mulighed for at annullere dit køb helt op til afrejse, så er der tusindvis af kroner at spare på din næste ferie.

Da jeg skulle til Budapest havde vi købt flyet for sig (Det kan man ikke forhandle ned når man har købt billetterne). Derudover havde vi købt et hotel til 4600 kr. For en uge. Jeg så den senere til 3800 kr. Og udnyttede prisgarantien. 2 uger efter fandt jeg den helt ned til 3200 et andet sted på nettet. Endnu engang udnyttede jeg prisgarantien. Jeg endte med at have sparet 1400 kr. Eller godt 33% på min ferie. Det endte med at blive relativt billige billetter jeg fik købt via Trivago fly app’en.

Næste gang vi skal afsted er til London og her har priserne taget en anden drejning. Der er nemlig begyndt at stige og stige og sidst jeg kiggede stod der udsolgt. Men så har vi stadigvæk fået hotellet 4000 kr. Billigere end hvis vi havde købt dem til allersidst, blot fordi vi var tidligt ude. Det skal lige tilføjes at vi altså har købt hotel i højsæsonen, så der er selvfølgelig større udsving dér end der ellers vil være.

Jeg håber du har mod på at rejse på ferie nu og undersøge mulighederne for at spare en masse penge.