Kast lys over de hyggelige stunder med flotte lanterner

Kast lys over de hyggelige stunder med flotte lanterner

Levende lys er for mange lige med hygge. Det gælder både indendørs og udendørs. Lanterner er et hit hele året rundt, for på en sensommeraften er lanternerne perfekt til at give et blødt og behageligt lys og om vinterens mørke kan de være med til at lyse tilværelsen op og sprede en god og hyggelig stemning.

 

Sådan kan du bruge lanterner

 

En dekorativ lanterne er det perfekte udgangspunkt når du gerne vil have et ekstra hyggeligt lys i dine omgivelser. Du kan vælge at have lanterne i forskellige størrelse og udseende. Du kan både have lanterner stående på jorden, på bordet eller vælge at hænge dem op. Dette er nemt at gøre med et par kroge. Mange har stearinlys tændt for at give rummet en mere rolig og hyggelig følelse og med en lanterne kan du gøre det samme udenfor. Hvad end det er på en altan, en terrasse, have eller gårdsplads.

 

Lanterne kan være dekorative både med og uden lys

 

Lanterner fås i mange forskellige varianter og du kan med garanti finde nogle der passer perfekt med din personlige indretningsstil. Du kan derfor nyde synet af de flotte lanterner både med og uden lys.

 

Kilde: https://lanternerne.dk/