Kom op i højden med kontinentalsenge

Kom op i højden med kontinentalsenge

Er man til at sove godt så har man formentligt haft et langt liv med mange forskellige senge. For hvis man går meget op i søvn går man også meget op i at få skiftet sin seng ud ofte. Det kan være, at man både har erfaring med en futon, en boxmadras, en drømmeseng og andre type af senge. Det er dog først når man begynder at stifte bekendtskab med kontinentalsenge, at man finder ud af, at det er det eneste man har brug for. Der er mange gode grunde til, at netop denne seng er blevet så kendt på det seneste. For hører man om folk, der skal have ny seng er det sjældent, at de ikke fremhæver kontinentalsenge, som noget de ønsker. Noget af det, som man med det blotte øje kan se er, at disse senge slet og ret er højere. De går mere op således, at man sover længere væk fra gulvet.

Kontinentalsenge er godt for ryggen

Har man dårlig ryg, dårlige skuldre eller andre skader på kroppen, som man ofte døjer med så er kontinentalsenge en god måde at komme over dette. For med denne type af seng kan man være sikker på, at man vågner mere veludhvilet og gladere end hvis man havde en helt almindelig seng. Det er ikke sikkert, at man helt slipper for de smerter man har i kroppen. Det er dog generelt anerkendt, at kontinentalsenge kan være sunde for folk med forskellige rygproblemer. En af grundene til dette er, at der er tale om en høj sengetype. Det, at den er så høj gør, at man ikke skal ned i en meget bøjet position når man skal lægge sig i sengen. Man kan blot sætte sig oprejst uden problemer og så vende sig om og så ligger man ned. En almindelig seng kræver lidt mere af en, da man skal væsentligt længere ned for at kunne ligge i sengen.

 

Også når man skal op om morgenen vil den ekstra højde, som er kendetegnende for kontinentalsenge være en god ting. For har man mange rygsmerter kan det at rejse sig fra sengen kræve meget energi af en. Med kontinentalsenge er situationen en anden. For du behøver slet ikke at bøje benene så meget når du skal ud af sengen. Netop derfor er det en god ting hvis man godt kan være lidt træt om morgenen og ikke kunne overskue at skulle hele vejen op af sengen. Det er der mange mennesker, som har haft forskellige rygsmerter, der kan skrive under på.

Med kontinentalsenge får du flere lag

Det, at kontinentalsenge er så høje skyldes blandt andet, at man fra producenternes side ved, at det er godt for ryggen. Derudover er der dog også flere grunde til, at der er den højde, som der er. For denne type seng består nemlig af tre lag. Disse lag er alle sammen med til at gøre denne seng til en rigtig god en af slagsen, som stort set alle vil elske at ligge på.

 

Som det nederste og første lag har man en boxmadras. Det er meget normalt, at man har en seng, som udelukkende består af en boxmadras og en topmadras. Det gælder dog ikke for kontinentalsenge for her er boxmadrassen kun en lille del af hele sengen. Derudover har man også et lag, som er en springmadras. Det skaber lidt blødhed, og det er med til at højne komforten væsentligt. Oven på denne springmadras har man så en topmadras. Alle disse lag er både med til at skabe den ekstra højde, som kontinentalsenge er kendt for samtidig med, at sengen bliver mere behagelig af de mange lag.