Kom i gang med den nye Ablica Winrower 2.0

Kom i gang med den nye Ablica Winrower 2.0

En romaskine er en af de bedste træningsudstyr, du kan købe, hvis du gerne vil i gang med at træne derhjemme. Og selv hvis du blot mangler en romaskine til samlingen, så er Ablica Winrower det helt perfekte valg. Her får du en optimal siddeposition, en let styringsenhed og derfor en rigtig god træning.

Her fortæller vi lidt om fordelene ved en romaskine som Ablica Winrower 2.0.

Træn alle kroppens muskelområder

Der er ikke andre træningsmaskiner, der kan sammenlignes med romaskinen, når det kommer til træning af alle kroppens muskelområder. Eksempler som cyklen og løbebåndet fokuserer på muskelområderne i benene, i maven og ryggen, men med en romaskine kan du både træne mave, ryg, ben og arme på én og samme tid.

Ablica Winrower 2.0 er lavet til at optimere din træning, så alle muskelgrupper bliver sat i gang på en hensigtsmæssig måde. Her foregår øvelsen efter kroppens naturlige bevægelser, så du undgår, at kroppen ødelægges ved at lave bevægelse, som den ikke er stærk nok til. I stedet styrkes den inden for sine egne ramme. Og her er det altså ikke kun armene, der styrkes, men også resten af kroppen får en overhaling. Derfor er romaskinen perfekt til dig, der gerne bare vil have en enkel træningsmaskine derhjemme, som du kan holde sig i form på over vinteren.

Lavet til din krop

Det er ofte et problem med andre former of træningsmaskiner, at de får kroppen til bevæge sig unaturligt, hvilket i sidste ende kan skade den. Her er Avica Winrower heldigvis lavet til kroppens fordel, så den ikke gør skade på kroppen. Her bevæger man sig med kroppens egne bevægelser, blot med mere modstand. På den måde får man trænet alle de muskelområder, som kroppen bruger i det daglige. Og køber du en romaskine hjem til, så kan du også holde dit fitness oppe henover vinteren.