Privatleasing i København giver dig nye muligheder

Privatleasing i København giver dig nye muligheder

Den nye afgiftsnedsættelse har medført en røre på det danske bilmarked. Afgiften er sat betragteligt ned og det betyder at der er mange biler, som er blevet tilgængelige for den gængse dansker uanset om man er bosiddende i København, Sjælland, eller på Jylland.

Leasing kan være løsningen for dig

Hvis du har lyst til at prøve en større klasse bil men er ikke overbevist om at det er købet værd så kan du overveje at lease den i stedet for at købe den. På denne måde nedsætter du risikoen og samtidig har du faste månedlige udgifter og skal ikke bekymre dig om uforudsete overraskelser.

Har du firmabil så er det intet problem med erhvervsleasing

Det er ikke kun som privatborger at du får glæde af de nye afgiftsnedsættelser. Har du adgang til firmabil så kan dit firma få fordele af de sænkede afgifter, som vil komme dig til gode. For det vil betyde en af 2 ting for dig. Enten vil du få en lavere månedlig beskatning ved leasing erhvervsleasing af den samme bil eller du kan også vælge at gå en kategori op.

Leasing er en mulighed mange overser

Mange mennesker tænker ikke over de mange muligheder det giver med erhvervsleasing eller privatleasing. For ved at lease en bil kontra at eje den kan du budgettere hvert måned med det samme beløb såfremt du har en aftale som inkluderer service. Det er tryghed og stabilitet i dagligdagen. For alle der har bil ved at den store værkstedsregning altid kommer på de mest uheldige og mest ubelejlige tidspunkter. Er du blevet interesseret i at høre om hvad du har af muligheder så kontakt leasingexperten.dk så kan du hjælpe dig med din næste leasing bil. Foruden at få en daglig månedlig tryghed i form af ingen uforudsete udgifter så er der en ekstra gevinst. Du får jævnligt udskiftet din bil så du altid kører rundt i en ny bil så du kommer aldrig til at savne duften af ny bil, og du får muligheden for at prøve mange mærker, modeller, klasser, størrelser og typer.