Raz Spa orangepeeling

Raz Spa orangepeeling

Når vi spiser appelsiner, vil vi normalt smide appelsinskrællerne ud bagefter. Hvad de færreste imidlertid tænker på er, at appelsinskræller er fyldt med meget nærende forbindelser, der er gavnlige for vores sundhed. Appelsinskræller indeholder mere end 60 forskellige flavonoider og over 170 forskellige fytonutrienter – man mener at fytonutrienter frigiver beskyttende enzymer, der reducerer vores følsomhed over for kræftsygdommene hudkræft, brystkræft og tyktarmskræft. Hertil kommer indholdet af forskellige proteiner, vitaminer, mineraler og fibre appelsinskræller.

 

Køb her Raz spa Orange Peeling den er god for din teint.Den fjerner de døde hudceller, og den lader i stedet en glat, glødende hud tilbage efter brug. Appelsinskræller er fyldt med C-vitamin og citronsyre, der modvirker, at huden ældes for hurtigt. C-vitamin i appelsiner er enormt gavnligt, fordi det er et naturligt blegemiddel.  Udtræk fra appelsinskræl kan, når det påføres huden lette og dække mørke pletter. Appelsinskræller er sikkert at anvende. Du skal blot sørge for at gnide produktet let ind i din hud. Udover blegning toner udtræk af appelsinskræller huden naturligt, olien fra appelsinskræl renser hudens porer og den beskytter huden mod solens skadelige UV-stråler. Efter, at du er begyndt at bruge produktet, vil der normalt gå et stykke tid, inden du vil se ændringer; men efter ca. en måned med denne ansigtsbehandling vil resultaterne snart vise sig som en lysere og mere ungdommelig teint. Akne-mærker, mørke rande, bumser, forsvinder.

Orange peelingen indeholder en anden olie fra citrusfrugt – Bergamot. Denne tropiske plante og dens inciterende aroma findes i en del parfumer. Ingredienserne i Bergamot Olie virker antidepressivt og stimulerende. Du vil få en fornemmelse af friskhed, glæde og energi i stedet for tristhed og depression. Denne følelse fremkommer pga. af en gunstig påvirkning af din blodcirkulation. Endvidere stimuleres hormonelle sekreter, hvilket gavner opretholdelsen af etordentligt stofskifte. Bergamot oliens opfriskendeeffektmaksimerer udskillelsen af mavesyre, galde og insulin, hvilket påvirker fordøjelsen i en gunstig retning.Dette skyldes en forbedret optagelse af næringsstoffer meden bedre tilpasning og en sænkning af blodsukkeretsom resultat. Den hormonelle virkning af bergamot olie er en del af årsagen til, at den er så virkningsfuld på neurologiske og psykiske forhold.

Indholdet af ingefær i produktetgenopbygger din energi, stimulerer cirkulationen og varmen i din krop. Nøglen tildenne hudeffekt er den økologiske olie. Raz Spa Orange peeling indeholderrørsukker, der fremmer en optimal peeling af din hud. Desuden indeholder peelingen rørsukker. Når dette opløses på den våde hud, dannes en mild sukkersyre, der nænsomt fjerner døde hudceller.Rørsukkeret er etudtræk fra økologisk dyrkede sukkerrør fra Fair Trade leverandører i Sydamerika

Indholdet af kosmetisk tidselolie hjælper dig til at slippe af med fedtet hud. Tidselolien er især velegnet til voksnes modne hud. Endeligt har videnskabelige undersøgelser af den sidste ingrediens i produktet mandelolien vist, at denne olie har en fugtighedsgivende virkning på hud og hår. Derfor er produktet også velegnet mod tør hud og tørt hår.orange-peeling