Sådan sender du varer retur på Honest Kiss

Sådan sender du varer retur på Honest Kiss

Har du købt ind på Honest Kiss og er der nogle enkelte af varerne, som du gerne vil have sendt retur igen? Det kan godt være lidt risikabelt at købe tøj på nettet, fordi man netop ikke kan prøve tingene først og se, hvordan det passer på lige netop din kropsform. Og nogle gange får man altså købt nogle ting hjem, som ikke lige er helt en alligevel.

Se her hvordan du nemt og smertefrit kan få sendt dine varer retur til Honest Kiss.

Ræk ud efter kundeservice

Hvis der er noget bestemt ved varen, som du ikke bryder dig om og du gerne vil klage over, så er det en god ide at række ud efter kundeservicen hos Honest Kiss. Der kan jo mod forventning være sket noget fra fabrikkens side, som der har ødelagt tøjet eller lignende – og i så fald vil Honest Kiss meget gerne have det af vide!

Honest Kiss vil jo gerne gøre det bedste for deres kunder og sørge for, at de så vidt muligt altid har en dejlig oplevelse, når du handler hos dem. Derfor vil de med glæde have at vide, hvis du har noget feedback til dem – uanset om den så er negativ eller ej. De kan lære af det hele og sørge for, at det der skete for dig i hvert fald ikke sker for en anden.

Kig på Honest Kiss’ hjemmeside for at se om du kan finde et nummer til at ringe til, om de har en chat eller en mail, som du kan sende en besked til. Ofte har webshops som Honest Kiss en kombination af nogle forskellige muligheder, så man selv kan bestemme hvordan man vil række ud.

Gem kassen og sig til posthuset at den skal retur

At sende varer retur til Honest Kiss fungerer meget på samme måde, som med mange andre webshops. Du bruger simpelthen samme kasse, som tingene ankom i – og så fortæller du blot posthuset at den skal retur igen. Så simpelt er det.

Det er derfor meget vigtigt, at du sørger for at gemme kassen, når du har fået dine nye ting hjem. Ellers kan det hurtigt komme til at koste nogle penge, hvis du selv skal til at købe for en ny kasse at sende retur i – plus forsendelse fordi returlabel jo var på den gamle kasse!

Gem derfor altid lige kassen i et skab eller lignende, indtil du er helt sikker på, at du ikke vil sende tingene retur. Prøv tøjet eller tingene af så hurtigt som muligt, så du kan se om de blandt andet passer i størrelsen og om du kan lide den måde, tingene sidder på din krop. Jo hurtigere du får tingene prøvet af, jo hurtigere kan du eventuelt sende dem retur igen.

Når du har sendt kassen retur til Honest Kiss så burde pengene meget hurtigt dukke op på din konto igen. Det kan dog lidt tage lidt tid, før kassen kommer retur og Honest Kiss ser, at du vil have dine penge tilbage.