Sommerferie og camping går hånd i hånd

Sommerferie og camping går hånd i hånd

Overvejer du at holde sommerferien hjemme i Danmark i år? Det er der sikkert også mange andre der overvejer, så derfor bør du overveje at kigge efter sommerferie tilbud allerede nu. Hvorfor ikke holde din ferie på en af de skønne campingpladser der er i Danmark? Her følger 3 gode grunde til at holde sin ferie på en dansk campingplads. Måske bliver du inspireret til en ny sommerferie form.

Aktiviteter for børn på pladsen

På langt de fleste campingpladser i Danmark er der mange muligheder for aktiviteter og leg for børn. På mange af pladserne er der opvarmet swimmingpool, god legeplads og for eksempel minigolf.

Du kan være sikker på, at børnene vil elske sommerferie camping. Her er der rig mulighed for at hygge sig sammen som familie, samtidig med at man har en god base, hvorfra man kan opleve den danske natur.

Fællesskab og hygge

På en campingplads er der mange andre mennesker fra alle steder i Danmark. Derfor har man også rig mulighed for at møde nye bekendtskaber.

Stemningen på en campingplads er helt unik og ekstrem hyggelig. Specielt stemningen om aftenen, når mørket falder på. Tænd bålet på fællespladsen eller tænd en masse stearinlys i campingvognen eller i hytten. Det er dansk ferie når det er bedst. Danskerne er kendt for at være gode til at hygge.

Camping for enhver

De fleste tænker måske på camping som en primitiv ferie i telt, hvor regnen står ind. Men sådan behøver det slet ikke at være. I dag er camping så meget andet.

Campingpladserne tilbyder mange forskellige logi muligheder. Du kan selv medbringe telt eller campingvogn og stille op på en plads. Men du kan også på langt de fleste pladser leje en lækker hytte. Disse hytter findes i mange afskygningerne og størrelser.