En succeshistorie fra Sønderborg: Galleri Mynewart.dk sælger malerier – Sydalarm.dk sælger alarmsystemer

En succeshistorie fra Sønderborg: Galleri Mynewart.dk sælger malerier – Sydalarm.dk sælger alarmsystemer

Galleriet Mynewart.dk og sikringsfirmaet Sydalarm.dk er navnene på to webshops, hvorfra der sælges malerier, plakater og alarmsystemer. To webshops der ejes og drives af et ungt iværksætter-par, der på rekordtid har etableret en ny levevej.

 

Malthe og Julie, et ungt iværksætter-par fra Sønderborg har i disse dage rivende travlt med at sende malerier, plakater og alarmsystemer af sted til danske kunder fra nær og fjern.

 

I begyndelsen af 2016 blev galleriet Mynewart.dk og sikringsfirmaet Sydalarm.dk grundlagt. Begge firmaer blev grundlagt, da iværksætter-parret altid har ønsket at være selvstændige, men aldrig har haft den rigtige idé. Dette havde de for knap et år siden – ja, faktisk havde de to idéer.

 

I dag er begge webshops gået hen og blevet så rentable, at parret uden problemer kan leve af deres salg af kunst og alarmer, og de håber begge på, at næste år vil være endnu bedre. Hvordan de vil skabe vækst vil formentlig være ved at kigge på nabolandende, hvor behovet for malerier og alarmer formentlig ligger på samme niveau som i Danmark.

 

Galleri med salg af malerier

 

Galleri Mynewart.dk sælger hver dag malerier til de danske hjem og virksomheder. Galleriet har et stort udvalg af især abstrakt kunst, hvilket er den type malerier, der for alvor hitter i de danske hjem.

 

Galleriet opstod på baggrund af parrets egne problemer med at finde flotte malerier til stuen – malerier der vel at mærke var både flotte og til at betale. Dette lykkedes de ikke med – i hvert fald ikke i Danmark. De vendte derimod blikket mod udlandet, hvor de fandt løsningen på deres problemer.

 

For at gøre en lang historie kort, førte dette til, at galleriet Mynewart.dk blev grundlagt i begyndelsen af 2016. Med et stort udvalg af malerier til billige priser, fik galleriet hurtigt vundet indpas på det danske marked, og i løbet af året positionerede galleriet sig som et af Danmarks mest besøgte online gallerier, med flere hundrede daglige besøgende.

 

Udover malerier har galleriet også valgt at fokusere på flotte og moderne plakater. Plakater er ikke håndmalet kunst som malerier, men plakater har alligevel en plads i de fleste hjem.

 

Plakaterne sælges både på galleriets hjemmeside, Mynewart.dk, samt på deres anden side, mode-plakater.dk.

 

 

Alarmer til salg – videoovervågning til salg

 

Sydalarm.dk sælger tyverialarmer uden abonnement og videoovervågning. Sikringsmarkedet er noget, der for alvor oplever vækst i denne tid. Dette skyldes blandt andet to ting: dels at Danmark er et af de lande hvor der begås flest indbrud, og dels at teknologien i dag er på et sådan niveau, at man kan erhverve sig et alarmsystem til en fornuftig pris.

 

Sydlalarm.dk fører alarmsystemer uden abonnement, hvilket betyder, at kunden ikke betaler et månedligt abonnementsgebyr. Derved skal man som kunde kun betale én gang, hvorefter alarmen er ens eje. Dette foretrækker de fleste danskere, idet en abonnementsløsning løber op i flere tusinde kroner om året. At købe sit eget alarmsystem er derfor ofte tjent hjem i løbet af det første år.

 

Udover flere forskellige alarmløsninger, har Sydalarm.dk også et stort udvalg af videoovervågning. Udvalget udmærker sig ved at være så stort, at både den lille husejer såvel som det store firma kan finde en løsning, der passer lige præcis til deres behov.

 

Alarmerne hos Sydalarm.dk er af så høj kvalitet, at de ofte vinder de uafhængige tests de deltager i, og til en pris, der er til at betale, er det intet under at Sydalarm.dk på ganske kort tid har etableret sig som et af markedets førende sikringsfirmaer.

 

Dette er kort historien om iværksætter-parret fra Sønderborg, og deres eventyr med malerier, plakater, alarmsystemer og videoovervågning.