Det er vigtigt at huske beskyttelse – også til din IPhone

Det er vigtigt at huske beskyttelse – også til din IPhone

Har du fået den lækre nye IPhone X i julegave? Så er det selvfølgelig vigtigt at du passer på den. Nu nyere telefonen er, desto dyrere har reparationerne det også ofte med at blive, ligegyldigt om det er en lille skræmme eller en større flække.

Selvfølgelig kan man komme til at tabe mobilen, eller den kan blive skubbet ned fra noget højt ved et uheld. Men nogle gange skal der ikke mere til end at du kommer til at putte mobilen i den samme lomme som nøglerne. Det er derfor en ekstra god ide at investerer i god og kvalitetsstærk skærmbeskyttelse, så du kan få så meget ud af din nye mobil som overhovedet muligt. Skærmen er trodsalt den vigtigste del af en smartphone, og er derfor også den del hvis beskyttelse burde være første prioritet.

Ekstra panserglas er ekstra godt

Der findes panserglas derude der er hele 9 gange stærkere end det glas der normalt dækker skærmen på din IPhone X. Der skal derfor en del mere til før de tager skade – og selv når det sker er det en del billigere at udskifte et panserglas, en det er at udskifte skærmen i selve telefonen.

Et IPhone X panserglas er selvfølgelig lavet specifikt til modellen, og der vil derfor ikke være nogen risiko for at skærmen falder af, ikke passer eller har huller eller andre komplikationer.

Et panserglas burde heller ikke på nogen måde nedsætte din oplevelse af din mobil. Panserglassene er ofte tynde og helt klare, så du helst næsten ikke skal kunne opleve nogle forskelle i brugbarheden af din mobiltelefon. Den eneste forskel du gerne skulle ligge mærke til, skulle være hvor skrammefri din mobil er, selv i tæt ophold af dine nøgler, eller andre skarpe genstande.